Nunti

Nunta este una dintre cele mai mari bucurii și taine ale vieții. Civilă și religioasă, ea sărbătorește începutul căsătoriei. 
Tradițiile de nuntă variază între culturi, grupuri etnice, religii, țări, clase sociale, însă indiferent unde se săvârșește nunta devine un prilej de sărbătoare alături de familie și prieteni.

Și pentru că un astfel de eveniment nu va trece niciodată neobservat de comunitate, organizarea sa necesită multă atenție și rigurozitate. De la alegerea locației de nuntă, a bisericii și a vestimentației celor doi miri, a fotografului și cameramanului, a formației de muzică, a aranjamentelor florale, buchetelor și lumânărilor de cununie și până la mărturiile înmânate nuntașilor, fiecare aspect trebuie analizat și planificat în cel mai mic detaliu.

Să planificați un astfel de eveniment care va marca una dintre cele mai importante zile din viaţa dumneavoastră personală, şi mai ales să vă și reuşească, nu este deloc uşor!  De aceea, echipa Florisievenimente.ro este aici pentru a vă ajuta!

Vă invităm cu drag să apelați la serviciile oferite de noi, asigurându-i evenimentului dumneavoastră întreaga noastră atenție, planificare, organizare și coordonare. 

Noi dăm culoare și zâmbet evenimentului tău!


Mirali Events SRL © 2020